Poze AGREGAT CAMERA FRIG

  • Poze AGREGAT CAMERA FRIG
  • Poze AGREGAT CAMERA FRIG
     
Pin It


AGREGAT CAMERA FRIG

Pretul include TVA: 1 970 €

Pretul include TVA 19%, Pentru comenzile ce depasesc 350 Euro, livrarea este gratuita

COD H2200315

VOL ca 6,6 m3


Înveliș din tablă din oțel cu vopsea epoxidică. Evaporator cu cerințe minime de spațiu (H. 220mm) complet protejat de căldură.
Compresor ermetic, sistem de injectare: capilar, dezgheț automat: gaz fierbinte, evaporare automată a condensatului.
Controlul electronic, panoul de comandă la distanță este deja conectat la unitate printr-un cablu lung de 5m furnizat. (la cerere diferite lungimi de până la 20 m sunt disponibile) filtrul cu cartuș de filtru fix la linia de lichid. Celula de iluminat pentru toate unitățile.
Cablu pentru conectarea microîntrerupătorului pentru ușă. Sarcinile microîntrerupatorului sunt programate de controlerul electronic. Toate unitățile sunt echipate cu un presostat de joasă presiune fix. Generatoarele trifazate sunt echipate cu un presostat stabil de presiune înaltă. Pentru unitatea de tip 4, este instalat presostat reglabil. Soluțiile alese respectă prevederile Directivei 97/23 / CE privind împingătorii. Unitățile nu trebuie instalate la temperaturi exterioare mai mici de 10 ° C, în caz contrar este necesară o reglementare pentru iarnă. Pentru instalarea în exterior trebuie asigurată o protecție împotriva intemperiilor. Accesorii tensiune specială. Răcitorul răcit cu apă: unitățile răcite cu apă sunt echipate cu regulatoare de apă de răcire. Mai mult decât atât, un presostat detectată la presiune ridicată chiar și cu Einphasenaggregaten și un ventilator pentru compresor de răcire în dispozitivele de joasă temperatură sunt instalate. Monitor de tensiune. Presostat de presiune înaltă (numai pentru tensiunea 230/1/50) Presostat pentru ventilator de condensare (standard pe matrița agregată 4). Supapă solenoidală suplimentară pe linia de presiune pentru înghețarea normală și adâncă în cazul instalării în exterior la temperaturi scăzute la exterior; standard de 4 la cablu formă agregată pentru Fenschalttafel la 10m .Verflüssigerlüfter regulator de viteză (în forme agregate 3-4) cu control termostatic sau de control al presiunii. Acoperire catoforică pentru bateriile condensatoarelor și evaporatoarelor. Ventilator radial condensator la cerere

0736682091 - Comenzi telefonice
Horeca Call Center (9-16)

 


Detalii produs


Categorie: CAMERA FRIGProduse similare


COD H2200314 vol ca5, 6 m3 Înveliș din tablă din oțel cu vopsea epoxidică. Evaporator cu...
1 870 €
COD H2200316 VOL ca 8, 2m3 Înveliș din tablă din oțel cu vopsea epoxidică. Evaporator cu...
1 930 €
COD H3300000 Izolație 80 mm, fund AISI 304 din oțel inoxidabil cu suprafață antiderapantă, placă de di...
2 070 €
  
  

  

Branduri

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!